Download

Hygiejneugens materialer for 2020

Indtil videre kan man se en samlet oversigt over Rådet for Bedre Hygiejnes fysiske materialer til Hygiejneugen 2020 (downloader som pdf).

Og her kan du bestille via Komiteen for Sundhedsoplysnings ordresystem, så I lettere kan sikre jer overblik over typer af materialer og muligheder.

NB: Systemet beregner automatisk et ekspeditionsgebyr – dette gælder IKKE for Hygiejneugens materialer og vil ikke blive opkrævet.

Som i de tidligere år vil man som medlem bestille og modtage de fleste materialer gratis og uden forsendelse. Og man kan også gratis finde materialer til download her på hjemmesiden. Se tilsvarende udvalg for 2019 nedenfor.

Hygiejneugens plakater 2020

Download som samlet pdf

Selvkørende powerpoint-præsentation til fx infoskærme (stor fil)

Powerpoint-skabelon med indsatte billeder – til egne præsentationer

E-bog – Gode Råd
I 2019 har vi lavet en digital version af Gode Råd-folderen, der giver introduktion til Gode Råd-serien (se her) og formidler udvalgte dele af den. Denne kan downloades, printes eller deles som link.

Skabelon til lokal pressemeddelelse?
Kontakt til lokale medier kan være en god måde at fortælle mere om hygiejne, events, generel indsats og forebyggelse. Skabelonen her (et word-dokument) skal redigeres med navn og lokalt input, men kan være en hjælp til at fortælle historien om lokalt initiativ.

Ambassadører
På YouTube har vi en samling af ambassadører, som giver deres besyv med ang. værdien af hygiejne. I år har Jane Heitmann (V) og Stinus Lindgreen (RV) meldt sig – se video fra Jane Heitmann herunder. Denne kan naturligvis deles på hjemmesider og intranet.

Andre links
Videoer – Helbredsprofilen under Region Sjælland har samlet en række instruktionsvideoer til faglig formidling indenfor hygiejneområdet.

AppsForbrugerrådets Kemiluppen kan bruges som praktisk eksempel på, hvordan man kan gøre sig klogere på produkter man anvender i hverdagen.

Bog – Sukkerdillen er et nyt formidlingsunivers om tandhygiejne, der er under udvikling – se mere materiale og information her.

Klassesæt og uddelingsmaterialer – Jordan og Salvequick har medsendt en række materialer i Hygiejnepakken. Læs mere om disse og tanker bag i disse infosider;

Hygiejneprisen 2019
Læs mere om nominerede inkl. læringsvideo her.

Andet til download?
Er man yderligere nysgerrig efter materiale eller inspiration kan vi enten anbefale

– at man kigger i Gode Råd-serien her
– i vores Toolkit for professionelle her.
– eller i listen over idéer til aktiviteter for 2019 her.

Undervisningsmateriale og spil
Derudover kan vi anbefale, at man kigger på undervisnings- og læringsuniverset på www.e-bug.eu

Plakater fra tidligere år
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010