Hygiejneugen 2014


Uge 38 - i 2014
15.-19. september

 

Årets Hygiejnepris - en konkurrence for virksomheder og institutioner - se reglerne her

Hygiejneugen 2014 - hovedsponsorer:
Hygiejneugen 2014 - medsponsorer:

En indsats i sundhedens tegn!

Rådet for Bedre Hygiejne arrangerer hvert år en kampagneuge, hvor vi sætter fokus på værdien af en indsats for bedre hygiejne i hjemmet, på dit arbejde, i skoler, på hospitaler, på plejehjem, i kantinen, på farten og mange flere steder i danskernes private og professionelle liv og virke.

Hvornår?

Hygiejneugen 2014 foregår fra 15.-19. september - altså i uge 38, hvor vi gør vores bedste for at få gjort opmærksom på de mange måder man kan gøre indsats for bedre hygiejne på og for at vise os selv og alle andre, hvordan både små og store initiativer hjælper til bedre forhold - ikke efter 3 måneder eller 3 år - men egentlig med det samme.


Årets emne i Rådets arbejde er hygiejne og politik - politik for hygiejne.


Årets titel; God hygiejne er også dit valg

Og dermed skyder vi i år Hygiejneugen igang under titlen “God hygiejne er også dit valg” - der peger mod, at en god hygiejne dels er noget, men også selv har ansvar for og dels også er noget som ikke kommer af sig selv - det er resultatet af fornuftige valg på egne eller andres vegne.


Hvad?

Som tidligere år arrangerer Rådet en række tiltag, arrangementer og konkurrencer, men opfordrer også vores medlemmer til egne aktiviteter.

Dét har indtil videre hvert år været en effektiv kombination af nationale, regionale og lokale aktiviteter, der hjælper til at skabe synlighed om vigtigheden af bedre hygiejne og om det positive bidrag hygiejne (yderligere) kan være og allerede er i mange danskeres liv.

Mere?

Læs mere om Hygiejneugen som kampagne og som initiativ her på hjemmesiden eller læs evt. mere om Rådet og vores andre initiativer, tiltag og holdninger på www.bedrehygiejne.dk, skriv til os på raad@bedrehygiejne.dk eller kontakt projektleder Lars Münter pr. telefon 6126 2621.

Medier?

Rådet for Bedre Hygiejne arbejder naturligvis for, at årets tema og generelle budskaber kommer ud til danskerne så bredt som muligt.

I 2014 er vi dog rigtig glade for, at vi også i år samarbejder med Rask Magasinet, der på glimrende vis synliggør og supplerer Rådets indsats for oplysning - læs mere her: RASK_hygiejneugen.pdf.

Skoletoiletdagen - en temadag for skoleledere, lærere, elevråd og forældre - se www.skoletoiletdagen.dk