Hygiejneprisen

Hygiejneprisen
Med konkurrencen søger Rådet hvert år at sætte fokus på en aktiv virksomhed, institution eller organisation, der har gjort en særlig indsats for bedre hygiejne.

Ballerup Kommune – pilotprojektet Toilet Heaven

Nominerede i 2017
Ballerup Kommune – pilotprojektet Toilet Heaven – læs mere
Københavns Kommune – Hjemmeplejen Indre By/Østerbro – læs mere

 

Hvordan gør man for at vinde?
Man kan nominere et projekt, et produkt, sin egen virksomhed, nogle man beundrer eller en kunde eller samarbejdspartner – fx et hospital, et plejehjem, en børnehave eller lignende – og på den måde søge at hædre deres gode initiativ og strategier.

Nominering skal sendes pr. mail senest 1. september 2017 – som word, video, powerpoint eller lignende – og så vidt muligt indeholde følgende;

  • Hvem nomineres?
  • Hvad der er gjort/ændret/besluttet/foretaget, som fører til nominering? (herunder gerne elementer som hvor mange det omfatter, hvor længe en tidsperiode, hvilken effekt det har haft (og hvordan man har målt), hvordan er det forankret i organisation eller ledelse ol.)
  • Hvorfor dette anses for prisværdigt?

Herunder kan man finde link til de prisvindende nomineringer – alle dette års nomineringerne offentliggøres her på siden inden prisoverrækkelsen, der sker på Rådets GF/konference d. 12. september 2017.

Kontakt os gerne for mere information på raad@bedrehygiejne.dk.

Hygiejneprisen 2016
Vinderen blev TEC, der blev nomineret af FOA for sit arbejde med at optimere undervisningsmiljøet på skolen – læs mere her. Udover æren (og lidt chokolade) vandt skolen også retten til anvendelsen af vinderlogoet her:

Vinderen blev afsløret ved prisoverrækkelse på Rådets konference i Nyborg september 2016 – læs mere om dagens program her.

dsc_2309

Billede fra prisoverrækkelsen

Andre nominerede i 2016
1. Projekt Brugerdreven Innovation – nomineret af Sygehus Sønderjylland – læs mere
2. Hygiejnesygeplejerske Omong Mortensen, Køge – nomineret af MRSA Enheden, Region Sjælland – læs mere
3. Hudevad Care – nomineret af Ribe Jernindustri – læs mere
4. VG Regions kommuner – nomineret af HYFS, VG Region – læs mere
5. TEC – nomineret af FOA – læs mere

Tidligere vindere omfatter Kolding Kommune, Tandplejen i Sønderborg Kommune, Sundhedsstyrelsen, Amager Hjemmepleje, Søndermarkskolen på Frederiksberg og Døgninstitutionen Skelbakken – hvilket i sig selv viser hvor stort et spænd og kreativitet, der findes i arbejdet med hygiejne i Danmark.

Vi håber, at mange år for år vil blive både inspireret til at stille op til konkurrencen og gerne naturligvis til vedvarende at arbejde for en bedre hygiejne i jeres egen virksomhed, organisation eller institution.